Sök Sök på hela TimraHus.se

SÄLJES - Västerbottensgård - Märkt och nedmonterad

Finns det något du skall sälja? Verktyg, träd på rot, timmerstuga, böcker eller vad det nu kan vara? Här kan du annonsera det du vill sälja eller köpa!


Moderatorer: Tjalle, TW, Pelle

Kategoriregler
Ange köpes om du vill köpa och Säljer om du vill sälja. Om du är intresserad av något som säljs här kan du skicka ett PM till säljaren. Frågor om produkten ställer du som vanligt i forumtråden. Skriv aldrig ut ditt telefonnummer eller e-postadress direkt i tråden.

SÄLJES - Västerbottensgård - Märkt och nedmonterad

Inläggav Victor » 2014-04-30 08:21

Västerbottensgård Håknäs 123456.jpg


Sommaren 2013 hittade jag en Västerbottensgård i Håknäs. Huset hade stått där sedan slutet 1700-talet och var väl behållet eftersom marken under var sand och dränerade bra.

Jag köpte huset det nermonterades tillsammans med kunniga och villiga personer. Vi sparade alla viktiga detaljer så som lister, dörrar, karmar, vissa fönster och golv. Märkte allt väl och tillslut hade vi bara stommen kvar. Med timmerbilar plockade vi ner stommen och skeppade det till en gård i Kasamark. Där ligger det nu luftigt och ströat under ett plåttak.

Tanken var så klart att bygga upp huset under kommande år men livssituationen har förändrat och det kommer inte ske. Därför säljer jag nu hela huset som det är. Inklusive ritningar, ca 200 bilder och allt ni behöver. Till och med byggnadsvårdsböcker om ni vill.

50 000 eller högstbjudande. Som ni kanske förstår är detta ingen vinstaffär för mig. Köparen står för hämtning och frakt.

Stommen visade sig inte var helt intakt. Det fanns viss röta under några fönsterbläck, föredetta myrangrepp vid en syllstock och röta på en annan syllstock. Därför saknas 5 stockar ungefär. Dock finns fler golvsocklar (grövre timmer) med i "paketet" som man kan nyttja till att passa in dessa bitar.

Jag skickar gärna bilder till intresserade.

Victor Lindgren
0706551558
victor@bautafilm.se
Victor
Nying
Nying
 
Inlägg: 1
Blev medlem: 2014-04-30 07:45Återgå till Köp och sälj - Timmerverktyg Timmerhus Motorsåg Maskiner Verktyg m.m.

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst